Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü olan 56. Bölümü ile ekranlara gelecek. Züleyha ile Müjgan’ın karşı karşıya geldiği son bölümlerde sevinen taraf Müjgan olacak. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman yayınlanıyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova olan dizinin merak edilen yayın günü notları belli oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü 20 Şubat Perşembe günü oynuyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın 56. Bölümünde, Yılmaz’ın telefon konuşmasını duyan ve takip eden Müjgan aradığı delili bulacak ve gördüklerini videoya kaydedecek. Diğer taraftan ise dedikodular ayyuka çıkacak ve Jülide, Ercüment dosyasını incelemeye alacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin son bölümünde Gaffur, Üzüm kızı alıp çarşıya gidecek ve küçük kıza yeni ayakkabı alacak. Yeni bölümde Yamanlar, konakta yeni bir misafir ağırlayacaklar. Yeni konuğun kim olduğu 56. Bölümde ortaya çıkacak. Müjgan ve Züleyha savaşı ise yeni bir boyut kazanacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli