Hem ekran başında programı izleyenlerin, hem de yarışmacıların moda konusunda önemli detaylar öğrendiği Doya Doya Moda programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Moda alanında kendisini en iyi ifade eden, konsepti doğru yansıtan ve kombinleri ile jüriyi etkilemeyi başaran yarışmacının altın kolye kazandığı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı programın iddialı isimlerinden olan Birben Coşkun’un hayatı araştırılıyor. Birben Coşkun kimdir, doğum tarihi ne? Birben Coşkun kaç kilo, evli mi? Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında, kilosu kaç? Sorularının cevapları ortaya çıktı. Büyük beden 7 kadın yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri seçip giydiği ve jüri karşısına çıktığı program finale adım adım yaklaşıyor. Birben Coşkun hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

Birben Coşkun kimdir kaç kilo evli mi doğum tarihi Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında kilosu

BİRBEN COŞKUN KİMDİR DOĞUM TARİHİ NE?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 1996 yılında İzmir’de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. İzmir’de kendisine ait bir pastane dükkanı işleten ve aynı zamanda organizasyon işleri ile de uğraşan Birben Coşkun, Doya Doya Moda programında yarışmayı sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun 24 yaşındadır.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

BİRBEN COŞKUN KAÇ KİLO KİLOSU

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun 82 kilodur. Kilosu 82 olan Doya Doya Moda yarışmacısı Birben Coşkun, bedeni ile oldukça barışık bir yarışmacı olarak öne çıkıyor.

Birben Coşkun kimdir kaç kilo evli mi doğum tarihi Doya Doya Moda Birben Coşkun kaç yaşında kilosu

DOYA DOYA MODA BİRBEN COŞKUN EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Birben Coşkun evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Birben Coşkun’un özel hayatına dair detay bulunmuyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl