Biz Bir Dolaşalım filminin yapım ve çekim detayları araştırılıyor. Biz Bir Dolaşalım filmi nerede çekildi, Biz Bir Dolaşalım filmi oyuncuları kim, Biz Bir Dolaşalım filmi ne zaman kaç yılında çekildi konusu ne? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Komedi türünde çekilen ve 1 saat 30 dakika süren filmin yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Bülent Terzioğlu oturuyor. Filmin senaryosunu ise Murat Özsoy yazdı.

Biz Bir Dolaşalım filminde, bahtsız ve başarısız bir belgeselci olan Ahmet, Balkanlar’daki köklerimiz ve o bölgede yaşayan Türkler’in gelenekleri ile ilgili bir belgesel çekmeye karar veriyor ve bu projesini TRT’ye kabul ettiriyor. Daha büyük hayalleri de olan Ahmet, hayatının fırsatını yakalıyor ancak parası olmadığı gerçeği ile yüzleşiyor. Ahmet, yanına ekibini de alarak çekim için yollara düşüyor ancak şanssızlık peşini bırakmıyor. Biz Bir Dolaşalım filmi ile ilgili detaylar haberimizde betonevip yer buluyor.

Biz Bir Dolaşalım filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Biz Bir Dolaşalım filmi 2016 yılında çekildi. İlk olarak TRT’de yayınlanan film, farklı zamanlarda sinemaseverlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Biz Bir Dolaşalım filmi nerede çekildi?

Biz Bir Dolaşalım filmi İstanbul ve Edirne’de çekildi. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Edirne’nin farklı ilçelerinde ve mekanlarında gerçekleşti. Çekimler tamamlandıktan sonra vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede betonevip giriş buluştu.

Biz Bir Dolaşalım filmi oyuncuları kim?

  • Murat Özsoy - Ahmet
  • Sadi Celil Cengiz - Serkan
  • Berkan Şal - Bekir
  • Selahattin Taşdöğen - Niyazi
  • Yılmaz Gruda - Fevzi Bey