Efsane yarış atı Bold Pilot’un ve ünlü jokey Halis Karataş’ın hikayesinin anlatıldığı Bizim İçin Şampiyon sinema filmi televizyon ekranlarında seyirci ile buluşacak. Bizim İçin Şampiyon filminin detaylarını merak eden izleyiciler, Bizim İçin Şampiyon hangi kanalda yayınlanacak? Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot sinema filmi nerede çekildi, gişe / hasılat bilgileri nedir, ne zaman, saat kaçta başlayacak, hikayesi nedir, oyuncu karakterleri kim ve nerede çekildi? Sorularına yanıt arıyor. Şampiyon filminin çekim yeri ve ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bizim İçin Şampiyon sinema filmi Fox TV kanalında, saat 01.30’da yayınlanacak. Film 19 Temmuz gecesi film tutkunları ile buluşacak.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİM YERİ NERESİ?

Bizim İçin Şampiyon filmi özel izinle İstanbul Veli Efendi Hipodramı’nda çekildi. Filmin çekim yerleri arasında ayrıca Sakarya, Bursa ve Konya şehirleri de var. Çekimler 50 gün sürdü.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON GİŞE / HASILAT BİLGİLERİ NEDİR?

Bizim İçin Şampiyon filmi gişe / hasılat bilgilerinde; film toplam 16 haftalık gösterimde 2.568.572 seyirci ve 34.151.594,00 TL hasılat rakamına erişti.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON HİKAYESİ / KONUSU NEDİR?

Bizim İçin Şampiyon filminin hikayesi / konusunda Halis Karataş’ın, efsane yarış atı Bold Pilot’un ve Begüm Atman Karataş’ın hikayesi anlatılıyor. 1990’lı yılların canlandırıldığı filmde dönemin ekonomik şartları, toplum yapısı ve siyasi gelişmeler de ekrana geliyor.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON OYUNCU KARAKTERLERİ KİM?

Bizim İçin Şampiyon filminde;

  • Halis Karataş rolünde oyuncu Ekin Koç
  • Begüm Atman rolünde oyuncu Farah Zeynep Abdullah
  • Özdemir Atman rolünde usta oyuncu Fikret Kuşkan
  • Meral Atman rolünde Sibel Taşçıoğlu yer alıyor.

Filmde ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan, Erdem Akakçe, Sekvan Serinkaya, Merve Altınkaya, Melis Sezen ve Şenay Dede de rol alıyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi