Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli atı sayılan Bold Pilot'ın hikayesi, bu akşam Bizim İçin Şampiyon filmiyle ekranlara gelecek. Kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu film, Fox TV'de saat 20.00'de başlayacak. Bizim İçin Şampiyon filmini daha önce izleyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri, Bold Pilot'ın ne zaman öldüğü ve Bold Pilot'ın ne anlama geldiği olmuştu. Peki Bold Pilot ne zaman öldü? İşte detaylar...

BOLD PİLOT NE ZAMAN ÖLDÜ

Bold Pilot, İngiliz kanı taşıyan Türk atı olarak kayıtlara geçti. İlk olarak 1995'te yarış pistine adımını atan Bold Pilot, Asuvan yarışıyla kariyerine başladı. Halis Karataş ile çıktığı ilk yarışta 1.'lik kazanan Bold Pilot, 3 yıl boyunca 30 koşu yaptı. 30 yarışta sadece 1 kez ilk 4'ün dışında kalan Bold Pilot, 1998 yılında ise son koşusunu yaptı. Bold Pilot, 2015 yılında ise öldü.

bizim için şampiyon filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi

BOLD PİLOT NEDEN ÖLDÜ?

Türk yarışçılığının gelmiş geçmiş en kıymetli atı olarak kabul edilen Bold Pilot, 30 Nisan 2015 yılında yaşlılığa bağlı sebeplerle öldü. Bold Pilot'ın yavruları ise pistte kendisi kadar başarılı olamadı.

BOLD PİLOT NE DEMEK - ANLAMI

Bold Pilot, İngilizce gözüpek, cesur pilot anlamına gelmektedir.

7. koğuştaki mucize filminin çekildiği yer neresi