TV8 ekranlarının aksiyon ve heyecan dolu yarışması Survivor’da mücadele devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor’un yeni bölümüne dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor bugün var mı? Survivor 2020 hangi günler oynuyor? Survivor hangi adada çekiliyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. En son Burak Yurdugör’ün elemesi ile gönüllülerde 1 kişinin daha eksildiği, geçtiğimiz günlerde ise Barış Murat Yağcı’nın gönüllülere katıldığı yarışmanın merak edilen yayın günü ve detayları ortaya çıktı.

BUGÜN SURVİVOR VAR MI? 1 NİSAN ÇARŞAMBA 2020

1 Nisan 2020 Çarşamba günü Survivor yarışmasının yeni bölümü var. Survivor’un 34. Bölümünde “Anlat Bakalım” yarışması düzenlenecek. Çarşamba günleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlanıyordu ancak salgından dolayı çekimlerine ara verilmesi üzerine Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması Çarşamba günleri de ekranlara gelmeye başladı.

survivor panorama damla can kim

2020 SURVİVOR HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynuyor. Bazen ise tüm hafta boyunca yayınlanıyor. Sevilen TV8 yarışması haftanın 6 günü izleyici ile buluşuyor.

survivor panorama gökhan özdemir kim

2020 SURVİVOR HANGİ ADADA ÇEKİLİYOR?

2020 Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti adasında çekiliyor. Tropikal bir iklime sahip olan Dominik’te çekimleri devam eden Survivor’un çekimleri devam ediyor.

survivor panorama melisa emirbayer kim