Özellikle son 10 yıla damgasını vuran oyuncu ve model Çağatay Ulusoy, aldığı ödüller, oynadığı diziler ve sinema filmleri ile en çok takip edilen ünlüler arasında yer alıyor. Çağatay Ulusoy kimdir?, Çağatay Ulusoy’un oynadığı diziler ve filmler aramaları, internet dünyasının en çok aranan cümleleri arasında yer alıyor. Çağatay Ulusoy İçerde dizisiyle ve daha sonra oynadığı Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisiyle ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Çağatay Ulusoy yeni imajı ve kel haliyle de dikkatleri bu günlerde yine üzerine çekti. Ünlü oyuncu ile ilgili tüm ayrıntılara yer veriyoruz.

Çağatay Ulusoy

ÇAĞATAY ULUSOY ADINI FERİHA KOYDUM DİZİSİNDE

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Kariyerinin en önemli eşiğini 2010 yılında geçen Çağatay Ulusoy, Best Model Of Turkey birincisi olarak tüm dikkatlerine üzerine çekti. Üniversite eğitimine devam eden oyuncu, eş zamanlı olarak tiyatrocu Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün yönettiği Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk üzerine kapsamlı dersler alan Çağatay Ulusoy, dizi severlerin karşısına 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Sarrafoğlu karakteri ile çıktı. Bir anda dikkatleri üzerine çeken oyuncu, aynı yıl seyirciyle buluşan Anadolu Kartalları adlı sinema filminde de başrolde yer aldı.

ÇAĞATAY ULUSOY İÇERDE DİZİSİNDE ÇOK SEVİLDİ

Oyunculuk kariyerinde çıtayı yükselterek devam eden ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sonraki yıllarda Medcezir dizisinde de başrol oynadı ve yine aynı yıllarda Delibal filminde başrolde yer alarak sinema kariyerini güçlendirdi. Televizyon ve sinema dünyasında başrolde yer aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettirmeyi sürdüren ünlü oyuncu, bazı markaların da reklam yüzü oldu. Çağatay Ulusoy’un oyunculuk kariyerinin en önemli yapımlarından biri olan İçerde dizisi ile 2016 yılında başladı. Sarp karakterine hayat veren ünlü oyuncu, bu dizi ile hayran kitlesini oldukça genişletti.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ DEVAM EDİYOR

İçerde dizisinin bitimi ile Çağatay Ulusoy’un hayranları büyük üzüntü yaşarken, ünlü oyuncu ekranlardan uzak kalmadı ve 2018 yılında Netflix yapımı olan Hakan: Muhafız adlı dizide başrolü aldı. 2 sezon seyirciyle buluşan dizinin üçüncü sezon çekimlerinin devam ettiği kaydediliyor. Hakan: Muhafız dizisi ile ününü tüm dünyaya yayan ünlü oyuncu, daha önce yer aldığı yapımlarla özellikle Ortadoğu ülkelerinde ilgiyle takip ediliyor.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN FİLMOGRAFİSİ

  • Hakan: Muhafız dizisi (The Protector, 2018)
  • İçerde dizisi (2016)
  • Delibal sinema filmi (2015)
  • Medcezir dizisi (2013)
  • Anadolu Kartalları sinema filmi (2011)
  • Adını Feriha Koydum (2011)

defne samyeli kaç yaşında, oynadığı diziler, hangi burç