Burak Özçivit, Kerem Bürsin ve Melike İpek Yalova’nın başrolde olduğu Can Feda filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Can Feda filmi oyuncuları kim? Can Feda filmi nerede çekildi / çekilmiştir? Can Feda filmi çekim yerleri neresi? Can Feda filmi gerçek hikayesi konusu ne? Can Feda filmi hangi gün hangi kanalda saat kaçta oynuyor? Can Feda filmi kaç yılında ne zaman çekildi? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filme dair detayları öğrenmeye çalışıyor.

Can Feda filminin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Filmin senaryosunu Zafer Külünk yazdı. TAFF Pictures tarafından askeri, aksiyon ve savaş türlerinde dipbet çekilen filmin görüntü yönetmeni Tolga Çetin oldu. 110 dakika süren Can Feda filminde, operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timinin hikâyesi ekranlara geliyor. 2018 yılında çekilen Can Feda filminin merak edilen ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

Can Feda filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

Can Feda filmi 2018 yılında çekildi. Film 6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. Can Feda filmi vizyonda kaldığı süre boyunca 293 bin 604 kişi tarafından izlendi ve toplam 3 milyon 442 bin 202 TL hasılat elde etti.

Can Feda filmi gerçek hikayesi konusu ne?

Can Feda filmi gerçek hikayesi ve konusu; 7 senedir iç savaşın devam ettiği bir bölgeye Türk ordusu giriyor. Görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan ve komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de var. Time ayrıca Yüzbaşı Pilot Onur da katılıyor ve Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzak ortaya çıkıyor. Özel Kuvvetler timi zorlu şartlara rağmen tuzağı bozmaya çalışıyor.

Can Feda filmi oyuncuları kim?

  • Burak Özçivit - Yüzbaşı Alparslan
  • Kerem Bürsin - Kaptan Pilot Onur Keskin
  • Melike İpek Yalova - Doktor Seher
  • Süleyman Karaahmet - Yılmaz
  • Sabahattin Yakut - Nazım
  • Onur Ayçelik - Selim
  • Özbek Kaplan - Can
  • Can Baykan - Halil
  • Cem Kurtoğlu - Tuğgeneral

Can Feda filmi nerede çekildi nerede çekilmiştir?

Can Feda filmi Eskişehir, Bilecik ve İstanbul illerinde çekildi. Can Feda filminin ilk sahneleri Eskişehir’de çekilmiştir. Burada yapılan çekimlerde 2 bin figüranın rol aldığı ve 3 bin silah ile birlikte 300 aracın da kullanıldığı biliniyor. Eskişehir’in ardından çekimler Bilecik ilinin Zemzemiye Köyü’nde devam etti. Filmde Suriye’de bir Türkmen Köyü olarak gösterilen sahneler Zemzemiye Köyü’nde çekildi. Filmin diğer sahneleri ise İstanbul Havalimanı’nında çekildi.

Can Feda filmi hangi gün hangi kanalda oynuyor?

Can Feda filmi televizyon ekranlarında 2 Ağustos Salı günü ATV kanalında saat 14.00’de oynuyor. Ünlü oyuncuların başrolde yer aldığı film sinemaseverler ile ATV ekranlarında buluşacak.