Kanal 7’de her gün Hint dizisi severlerin beğenisine sunulan Can Yoldaşım dizisinde heyecan ve gerilim giderek tırmanıyor. Can Yoldaşım 10. Bölüm fragmanı özeti izle Can Yoldaşım 9 Ağustos 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin büyük bir merakla beklenen 10. Bölümünde Sandiya, Suraj’ın ısrarlı sorularının ardından, tüm ailenin önünde konuşmak istediğini söyleyecek. Diğer taraftan dizinin yeni bölümüne, konaktaki hırsızlık vakası damga vuracak.

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım dizi severlerle buluştu. Aşkın ve geleceğe dair kurulan hayallerin birbiri ile sınandığı dizi hafta içi her gün saat 15.30’da, hafta sonları ise 16.00’da ekranlardaki yerini alıyor. Yönetmen koltuğunda, dizinin aynı zamanda senaryosuna da imza atan Sumeet Hukamchand Mittal oturuyor.

Can Yoldaşım dizisinin başrollerini Suraj rolü ile Anas Rashid ve Sandiya rolü ile Deepika Singh paylaşıyor. Dizide ayrıca Santos rolü ile Neelu Vaghela, Arun rolü ile Ashok Lokhande, Arvind rolü ile Rakesh Kukreti ve Kancan rolü ile Surbhi Tiwari de rol alıyor. Romantik ve dram türleri ile ekranlara gelen yapım büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Can Yoldaşım 10. Bölüm fragmanı özeti izle 9 Ağustos

Can Yoldaşım dizisi 10. Bölüm fragmanı özeti izle 9 Ağustos Pazartesi tanıtımı yayına girdi. Orijinal adı Diya Aur Baati Hum olan Hint dizisinde, polis olmak için çaba gösteren Sandiya ile şeker ustası olan Suraj’ın dokunaklı hikayesi anlatılıyor.

Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Ankur’un söylediği yalanların Sandiya’ya vereceği zararlar, Suraj’ın annesine karşı karısını nasıl savunacağı ve Sandiya’nın yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen hayalini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği soruları dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli