Kanal 7’de her gün Hint dizisi severlerle buluşan Can Yoldaşım dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Can Yoldaşım 12. Bölüm fragmanı özeti izle 11 Ağustos tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 12. Bölümünde Sandiya, Suraj ile konuşup şikayet edecek. Neden kendi gibi olamadığını Suraj’a soran Sandiya, mutsuz olduğunu anlatmaya çalışacak.

Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Santos, Sandiya Suraj ile konuşurken elinde sütlerle onların odasına gidecek. Suraj ise annesinin elinden sütleri alıp kapıyı yüzüne kapatacak. Suraj, yaşadığı üzüntü ile daha da sessizleşecek.

Can Yoldaşım 12. Bölüm fragmanı özeti izle 11 Ağustos

Can Yoldaşım dizisi 12. Bölüm fragmanı özeti izle 11 Ağustos tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Santos, gelini Sandiya’ya hesap soracak. Onun geç kalktığını ve aşağıda geç indiğini söyleyerek, “Sen ailenden hiç mi bir şey öğrenmedin” diyecek. Sandiya ise ailesinin kendisini iyi yetiştirdiğini, doğru olan her şeyi öğrettiklerini dile getirecek.

Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Can Yoldaşım Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek. Konakta gerilim giderek tırmanırken, Santos’un ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan sevgilisi var mı oynadığı diziler