Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizileri arasında yerini alan Can Yoldaşım dizisinin yeni bölüm tanıtım videosu merak ediliyor. Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle 5 Ağustos 2021 Perşembe detayları ortaya çıktı. Dizinin heyecanla beklenen 6. Bölümünde Sandiya, Ankur’un tehdidi üzerine evlenmeyi kabul edecek. Santos ise, gelininin iyi eğitimli biri olduğunu bilmeden düğün hazırlıklarına geçecek.

Can Yoldaşım 6. Bölüm fragmanı özeti izle araması yapanlar için video paylaşıma açıldı. Hint yapımının yeni bölümünde düğün günü gelecek ve Ankita, Sandiya’yı düğün için hazırlayacak. Damat ve beraberindekiler ise evin önüne gelecekler. İki tarafa da yalanlar söyleyen Ankur, bu yalanların ortaya çıkmaması için her yolu deneyecek. Ankita ise Ankur’un yalan söylediğini, damadın eğitimli biri olmadığını öğrenecek.
Can Yoldaşım dizisinin son bölümünde Ankita, Sandiya’yı hayal kırıklığına uğratmamak için elinden geleni yapacak. Bunun için düğünü durdurup durdurmayacağı sorusu da dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak. Aşkın ve kurulan hayallerin birbiri ile sınandığı Can Yoldaşım dizisi her gün Kanal 7 ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek.

Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle

Can Yoldaşım dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Suraj ile Sandiya’nın düğününün tüm hazırlıkları tamamlanacak. Ankita ise kocasının damatla ilgili söylediği yalanları anlayacak. Ankita’nın bu durum karşısında ne yapacağı sorusu yeni bölümde belli olacak.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d

Can Yoldaşım 6. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Can Yoldaşım dizisi 6. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Orjinal adı Diya Aur Baati Hum olan Hint dizisinde, polis olmak için uğraşan Sandiya ve şeker ustası olan Suraj’ın hikayesi ekranlara taşınıyor. Bir tarafta hırslı ve eğitimli biri olan Sandiya, diğer tarafta iste eğitimini yarıda bırakmış olan Suraj var.

Hint dizisi Can Yoldaşım 5 Ağustos 2021 fragmanı özeti izle

Hint dizisi Can Yoldaşım 5 Ağustos 2021 fragmanı özeti izle yayınlandı. Romantik ve dram türleri ile ekranlara gelen dizinin oyuncuları arasında Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari isimleri yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli