Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyici ile buluşmaya devam eden Canım Kardeşim filminin detayları merak ediliyor. Canım Kardeşim filmi nerede çekildi, Canım Kardeşim filmi oyuncuları kim, Canım Kardeşim filmi çocuğun adı ne, Canım Kardeşim filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yapımcısı ve yönetmeni Ertem Eğilmez olan ve senaryosunu Sadık Şendil’in yazdığı filmin başrollerini Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Kahraman Kıral paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Metin Akpınar, Adile Naşit, Kemal Sunal ve Sıtkı Akçatepe gibi ünlü isimler de var. Müziklerini Cahit Oben’in hazırladığı Canım Kardeşim filmi Arzu Film tarafından çekildi. Filmin tahmini 1 milyon 147 bin 600 lira hasılat elde ettiği biliniyor.

Dram türünde çekilen ve hala aynı etkiye sahip olan nadir filmlerden olan Canım Kardeşim filmi 90 dakika sürüyor. Türk sinemasının başyapıtları arasında gösterilen film, yayınlandığı döneme de damga vurdu. Canım Kardeşim filminde, Küçük Kahraman, abisi ve abisinin arkadaşı Halit ile birlikte yoksul ama neşeli bir hayat sürüyor. Daha sonra babaları dumandan zehirleniyor ve ölüyor. Kahraman, abisi Murat’a kalıyor. Kahraman’ın tek hayali eve bir televizyon alınması oluyor. Ardından Kahraman hastalanıyor ve doktor kanser teşhisi koyuyor. Kahraman, kardeşinin her isteğini yerine getirmek için çabalıyor. Canım Kardeşim filminin çekildiği yer, çekim yeri, nerede çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri kim, filmdeki çocuğun gerçek adı nedir, kaç yılında çekildi sorularının yanıtları haberimizde betelli yer alıyor.

En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor? En Büyük Şaban filmi nerede çekilmiştir kaç yılında nerede çekildi hangi kanalda oynuyor?

Canım Kardeşim filmi ne zaman çekildi?

Canım Kardeşim filmi 1973 yılında çekildi. Dram filmi, 1 Mart 1973 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlandı. Filmin yapımcısı ve yönetmeni olan Ertem Eğilmez, Sadık Şendil’den toplumcu ve gerçekçi bir senaryo istiyor ve gelen senaryoyu çok beğenip filme çekmeye karar veriyor. Türk sinemasının en dikkat çeken yapımlarından biri olan Canım Kardeşim filminin ilk çıkış öyküsü böyle ortaya çıkıyor. Film ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Canım Kardeşim filmi nerede çekildi?

Canım Kardeşim filmi İstanbul ve İzmir'de çekildi. Filmin bazı bölümleri İzmir’de çekilirken, büyük bölümü ise İstanbul’un farklı ilçe ve semtlerinde çekilmiştir. Çekimlerin tamamlanmasının ardından film sinemalarda gösterime girdi ve büyük ilgi gördü. Televizyon ekranlarında ve dijital platformlarda izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor.

Canım Kardeşim filmi çocuğun adı ne?

Canım Kardeşim filminde yer alan çocuğun gerçek adı Kahraman Kıral’dır. Filmde de Kahraman adıyla rol alan kişi Kahraman Kıral adındaki oyuncudur. Kahraman Kıral, rol yeteneği ile filme damga vurmuş ve yapımın Türk sinemasının ölümsüz eserleri arasına girmesinde önemli rol oynamıştır. Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin oyunculukları da filmin unutulmaz yapımlar arasında olmasını betelli giriş sağlamıştır.

Kezban filmi nerede çekildi hangi evde kaç yılında çekildi konusu oyuncu kadrosu hangi kanalda? Kezban filmi nerede çekildi hangi evde kaç yılında çekildi konusu oyuncu kadrosu hangi kanalda?

Canım Kardeşim filmi oyuncuları kim?

  • Tarık Akan - Murat
  • Halit Akçatepe - Halit
  • Kahraman Kıral - Kahraman
  • Metin Akpınar - Kancı Mehmet
  • Adile Naşit - Öğretmen
  • Kemal Sunal  - Yolcu
  • Sıtkı Akçatepe - Musta
  • Ali Yalaz - Doktor
  • Renan Fosforoğlu - Lokanta Sahibi
  • Ahmet Turgutlu - Kasap
  • Kamer Sadık - Ziya Efendi

Uzun Hikaye filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi konusu ne oyuncu kadrosu karakterleri Uzun Hikaye filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi konusu ne oyuncu kadrosu karakterleri