Dizi severler yepyeni bir dizi ile buluşuyor. Fox TV’nin yeni iddialı dizisi Ferhat ile Şirin 22 Kasım Cuma akşamı başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Cansu Dere, canlandıracağı rol ve hayatı ile en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ferhat ile Şirin Banu Karalı kimdir? Cansu Dere kimdir? Nereli? Yeni dizisi ne? başlıklı aramalar sıkça yapılıyor. Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı Ferhat ile Şirin dizisinde oynayan Cansu Dere’nin hayatına ve canlandırdığı karaktere dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

FERHAT İLE ŞİRİN BANU KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Ferhat ile Şirin dizisinde Banu Karalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Cansu Dere’dir. Ferhat ile Şirin dizisi karakterleri arasında yer alan Banu Karalı, güçlü ve akıllı bir kadın rolünde oynuyor. Ailesini kaybeden ve hayatını kardeşi Şirin’e adayan Banu Karalı, Kapalıçarşı’nın da en güçlü ailesi konumunda bulunuyor. Banu Karalı, mücevher ve antika işiyle uğraşıyor ve Ferhat (Tolga Sarıtaş) karakteri ile tanıştıktan sonra tüm öncelikleri değişiyor.

Cansu Dere

CANSU DERE KİMDİR? NERELİ? YENİ DİZİSİ NE?

1980 doğumlu Cansu Dere Ankaralıdır. 39 yaşındaki güzel oyuncu, kariyerine manken olarak başladı. Daha sonra sunuculuk yapan Cansu Dere, dizilerde canlandırdığı Sıla ve Eyşan karakterleri ile tüm Türkiye’nin tanıdığı bir oyuncu oldu. Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Anne ve Şahsiyet yapımlarında yer alan Cansu Dere’nin yeni dizisi ise Ferhat ile Şirin oldu.

Saba Tümer