Yeşilçam’ın efsane komedi filmlerinden olan ve Kemal Sunal’ın başrolde yer aldığı Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları, hikayesi ve Nermin karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Çarıklı Milyoner filmi oyuncu kadrosu, konusu ne, Nermin Denizci kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Kartal Tibet’in yönettiği, Yahya Kılıç’ın yapımcısı olduğu, senaryosunu ise İhsan Yüce’nin yazdığı Çarıklı Milyoner filminde Kemal Sunal ve Necla Nazır başrolde oynuyor. 1983 yapımı komedi filminin merak edilenleri ortaya çıktı.

ÇARIKLI MİLYONER FİLMİ OYUNCU KADROSU

Çarıklı Milyoner filminde Kemal Sunal Bayram Tok rolünde, Necla Nazır ise Suna rolünde oynuyor. Ayrıca Bayram’ın babası Ali Şen Hilmi Tok rolünde, Reha Yurdakul ise Osman Efendi rolünde oynuyor. Filmin diğer karakterleri ve oyuncuları da şunlar; Meloş (Belkıs Dilligil), Muhasebe Müdürü - (Selim Naşit), Avukat Hürrem - (Hüseyin Kutman), Gazete Patronu - (Memduh Ün), Uçurumdan Atmak İsteyen Adam: Ferdi Atuner.

meraklı köfteci filmi nerede çekildi kaç yılında

ÇARIKLI MİLYONER FİLMİ KONUSU NE?

Çarıklı Milyoner filminde Hilmi Tok milyarder bir işadamı ve kaza yaparak ölüyor. Mirasını ise köyde davulculuk yapan oğlu Bayram’a bırakıyor. Bayram mirasa konuyor ancak akrabaları mirası almak için Bayram’ı öldürmeye çalışıyor. Bu arada bir gazeteci de Bayram’ı haber yapmak için başka bir kimlikle Bayram’a yanaşıyor.

ÇARIKLI MİLYONER FİLMİ NERMİN DENİZCİ KİMDİR?

Çarıklı Milyoner filminde rol alan Nermin Denizci 13 Kasım 1955 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Birçok Yeşilçam filminde rol alan Nermin Denizci, özellikle Kemal Sunal’ın başrolde yer aldığı filmlerde oynadı. Nermin Denizci şarkıcı olarak bir dönem albüm de çıkardı.

ÇARIKLI MİLYONER FİLMİ NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

Çarıklı Milyoner filmi İstanbul’un farklı noktalarında çekilmiştir. Filmde geçen köy sahnelerinin çekim yerleri ise bilinmiyor. Çarıklı Milyoner’in İstanbul’un hangi noktalarında çekildiğine dair ayrıntı bulunmuyor.

korkusuz korkak filmi nerede çekildi kaç yılında