Kanal D’nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma ve eğlence programı Çarkıfelek’te hosteslik yapan Emel Özkızıltaş’ın kim, kaç yaşında ve aslen nereli olduğu, memleketi, boyu ve evli olup olmadığı araştırılıyor. Çarkıfelek Emel Özkızıltaş kimdir? Çarkıfelek Emel Özkızıltaş’ın boyu kaç? Emel Özkızıltaş’ın yaşı kaç, evli mi, nereli? Sorularına cevap aranıyor. Farklı bir mesleği olan ancak kariyerine televizyon ve Show dünyasında devam eden Emel Özkızıltaş’ın hayatı ve biyografi bilgileri ile yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

emel özkızıltaş

ÇARKIFELEK EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

Çarkıfelek yarışma ve eğlence programında hosteslik yapan Emel Özkızıltaş 1986 yılında dünyaya gözlerini açtı. Asıl mesleği kabin memurluğu olan Emel Özkızıltaş stil yarışması ile ünlendi. Yarışmanın ardından başarılı projelerle kariyerini geliştiren Emel Özkızıltaş, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek programında hosteslik yapmaya devam ediyor.

ÇARKIFELEK EMEL ÖZKIZILTAŞ’IN YAŞI KAÇ?

1986 doğumlu olan Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş’ın yaşı 34’tür. Emel Özkızıltaş, şarkıcı Abdullah Yıldız’ın Mektup şarkısının videosunda yer almıştır. Bugün Ne Giysem yarışmasına katılan Emel Özkızıltaş bu yarışmada Türkan Şoray’ın unutulmaz rollerinden biri olan Azize karakteri taklidi ile çok konuşulmuştur ve 2014 yılında sezon birincisi olmuştur.

defne samyeli oynadığı diziler, boyu kaç

EMEL ÖZKIZILTAŞ EVLİ Mİ, NERELİ?

Lakabı Zennube olan Çarkıfelek sunucusu Emel Özkızıltaş evli değildir, bekardır. İşte Benim Stilim yarışmasına da katılan Emel Özkızıltaş İstanbulludur. Ailesinin ise aslen nereli olduğu bilinmiyor.

ÇARKIFELEK EMEL ÖZKIZILTAŞ’IN BOYU KAÇ?

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş’ın boyu 175 cm’dir. Aslan burcu olan oyuncu ve sunucu Emel Özkızıltaş 55 kilodur.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim