Geçtiğimiz sezona kadar Emre Karayel'in sunduğu Çarkıfelek yarışmasında, bu sezon sunucunun değişeceği iddiaları gündeme gelmişti. Emre Karayel'in Çarkıfelek yarışmasından ayrılmak istediği, bu nedenle yeni sunucu arandığı kaydedilmişti. Sosyal medyada yer alan iddialara göre, Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu da belli oldu. Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu'nun, Çarkıfelek 2020'yi sunacağı öne sürülüyor. Detaylar, haberimizde...

ÇARKIFELEK YENİ SUNUCUSU 2020 KİM

Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusunun Yemekteyiz programı ile tanınan Onur Büyüktopçu olduğu iddiası gündeme geldi. Onur Büyüktopçu, daha önce Kiralık Aşk, Doktorlar, Yabancı Damat, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda da boy göstermişti.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR

Onur Büyükopçu 18 yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve eğitimini burada tamamladı. İngiltere'de oyunculuk eğitimi alan Onur Büyüktopçu, daha sonra Lise Defteri isimli dizide kariyerine başladı. Yabancı Damat ve Doktorlar gibi dizilerde de oynadı. Kiralık Aşk dizisinde oynadıktan sonra Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu, cast direktörlüğü ve menajerlik de yapıyor.

saba tümer evli mi, eşi sevgilisi kim

ONUR BÜYÜKTOPÇU BOYU

Onur Büyüktopçu'nun boyunun 1,81 olduğu ifade ediliyor.

ONUR BÜYÜKTOPÇU YAŞI

24 Nisan 1982 yılında doğan Onur Büyüktopçu, 38 yaşındadır.

ONUR BÜYÜKTOPÇU EVLİ Mİ

Onur Büyüktopçu evli değil ancak sevgilisi bulunuyor. Onur Büyüktopçu'nun sevgilisinin bir dönem Ebru Kara olduğu biliniyordu ancak ilişkilerinin sürüp sürmediği konusunda herhangi bir detay bilinmiyor.

ONUR BÜYÜKTOPÇU BURCU

Onur Büyüktopçu'nun boğa burcu olduğu ifade ediliyor.

hadise