Mehmet Ali Erbil'le efsaneleşen, 2 sezondur Emre Karayel'in sunduğu Çarkıfelek programında sürpriz bir gelişme yaşandı. Çarkıfelek programının sunucusu Emre Karayel, programdan ayrılma kararı alırken gözler yeni sunucuya çevrildi. Bir süredir programı sunacağı iddia edilen Onur Büyüktopçu'nun ismi resmen açıklandı. Böylece Onur Büyüktopçu'nun Çarkıfelek'in yeni sunucusu olacağı kesinleşti. Çarkıfelek izleyicileri, Onur Büyüktopçu'nun kim olduğunu ve Emre Karayel'in neden programdan ayrıldığını araştırmayı sürdürüyor. Çarkıfelek programıyla ilgili detaylar, haberimizde...

ÇARKIFELEK YENİ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Çarkıfelek programının yeni sunucusu Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz programıyla tanındı. Bugüne dek birçok televizyon projesinde yer alan Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk, Doktorlar, Yabancı Damat ve Memleket Hikayeleri yapımlarında rol üstlendi. İzmir'de doğan Onur Büyüktopçu, oyunculuk ve sunuculuğun yanında cast direktörlüğü ve menajerlik de yapıyor. 1,81 boyundaki Onur Büyüktopçu, 38 yaşındadır.

EMRE KARAYEL ÇARKIFELEK'TEN NEDEN AYRILDI?

Emre Karayel'in Çarkıfelek'ten neden ayrıldığı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Emre Karayel'in programdan neden ayrıldığıyla ilgili resmi bir açıklama bulunmazken Emre Karayel'in oyunculuk kariyerine devam etmek için Çarkıfelek'ten ayrılma kararı aldığı iddia ediliyor.

defne samyeli