Kanal D ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek programının yeni sunucusu merak ediliyor. Çarkıfelek yeni sunucusu kimdir? Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Televizyon ekranlarının en uzun soluklu yarışma programlarından olan Çarkıfelek’te geçtiğimiz hafta bir görev değişimi olmuş ve eski sunucunun yerine Onur Büyüktopçu Çarkıfelek yarışma programını hazırlayıp sunmaya başlamıştı. Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Onur Büyüktopçu’nun hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilen diğer detaylar haberimizde cevap buluyor.

ÇARKIFELEK YENİ SUNUCUSU KİMDİR? ADI NEDİR?

Kanal D ekranlarında yayınını sürdüren Çarkıfelek yarışma programının yeni sunucusu Onur Büyüktopçu’dur. Onur Büyüktopçu kısa bir süre önce yarışmanın sunuculuğunu devraldı.

onur büyüktopçu

ÇARKIFELEK ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Oyuncu, cast direktörü ve menajer olan Onur Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim alan ve İzmir Devlet Tiyatrosu’nda figüranlık yapmaya başlayan Büyüktopçu, ardından dizi oyunculuğuna adım attı. 2003 yılında Lise Defteri dizisinde oynadı. Daha sonra Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin yapımlarında yer aldı. Yabancı Damat ve Doktorlar dizilerinde konuk oyuncu oldu. 2010 yılında Güz Gülleri dizisinde oynadı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU NERELİ?

Çarkıfelek sunucusu Onur Büyüktopçu aslen Çankırılıdır. Babası Çankırılı, annesi göçmen olan Büyüktopçu 18 yaşına kadar İzmir’de yaşadı. Yemekteyiz programını da sunan Onur Büyüktopçu, Damat Bayıldı adlı yarışmayı da sunmuştur.

defne samyeli

ONUR BÜYÜKTOPÇU KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu olan Onur Büyüktopçu 38 yaşındadır. Cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapan Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek yarışma programını sunuyor.