Televizyon ekranlarında yeni başlayan yapımlardan olan Çatı Katı Aşk dizisinin yayın günü, ne zaman ve hangi kanalda oynadığı sorularına cevap aranıyor. Çatı Katı Aşk dizisi ne zaman başlıyor? Çatı Katı Aşk dizisi hangi gün oynuyor? Çatı Katı Aşk dizisi hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtı bulundu. Mia Yapım tarafından hazırlanan ve Banu Akdeniz’in yapımcı, Barış Yöş’ün yönetmen, Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın senarist olduğu dizinin başrollerini Furkan Andıç ile Ezgi Şenler paylaşıyor. Eğlenceli yapımlardan olan Çatı Katı Aşk dizisinin merak edilen yayın notları haberimizde yer alıyor.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Çatı Katı Aşk dizisi 16 Temmuz Perşembe günü başlıyor. Dizinin başlama saati ise 20.00 olarak duyuruldu. Dizinin yeni bölümünde Ayşen’e evliliğinin sahte olduğunu itiraf ettiği anda Gülriz’in mahalleye gelmesi ile zor durumda kalan Ateş, mecburen evlilik oyununa devam edecek.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D kanalında oynuyor. İlk bölümü ile çok sevilen ve ikinci bölümü ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünde Ateş’in sözlerinin aksine davranması Ayşen’i Ateş’e inanmak konusunda büyük bir ikilimde bırakacak.