Survivor 2020’nin en çok konuşulan ismi olan ve verdiği mücadele ile şampiyonluğu kazanmayı başaran Cemal Can Canseven, TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020’nin konukları arasında yer aldı. Cemal Can Canseven’in yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Cemal Can Canseven aslen nereli, yaş kaç, burcu ne? Survivor Cemal Can Canseven boyu kaç, sevgilisi kim? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Fenerbahçe taraftarı olan ve en sevdiği rengin yeşil olduğunu söyleyen Cemal Can Canseven, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç’in yakın arkadaşı. Modellik ve DJ’lik yapan Cemal Can, Survivor 2020’ye 85 kilo ile başlamış ve yarışmanın en çok kilo veren isimlerinden biri olarak 73 kiloya kadar düşmüştü. Bir dönem kiloları ile başı dertte olan Cemal Can Canseven, lise yıllarında ve sonrasında 120 kiloya kadar çıktığını, daha sonra 40 kilo birden vermeyi başardığını açıklamıştı. Survivor 2020 ile tanınan Cemal Can Canseven’in hayatı, kim, kaç yaşında ve hangi burç olduğu, boy kilo bilgisi, nereli olduğu ve memleketi ortaya çıktı.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven aslen İzmirlidir. Cemal Can’ın annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir. 25 Mayıs 1995 tarihinde İzmir’de doğan ve İzmir’de büyüyen Cemal Can Canseven’in ailesi İzmir Foça’da, kendisi ise İstanbul’da yaşıyor.

Cemal Can Canseven

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN YAŞ KAÇ?

1995 doğumlu Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in yaş 25’tir. Cemal Can Canseven’in ‘küçük annem’ dediği, kendisinden 9 yaş büyük olan bir ablası var.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in boyu 1.86 cm’dir. Lise eğitimini İzmir’de tamamlayan, modellik yapmak ve üniversite okumak için İstanbul’da giden Cemal Can Canseven, DJ’lik eğitimi de almış ve hem İzmir, hem de İstanbul’da DJ’lik yapmıştır.

Cemal Can Canseven

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN BURCU NE?

25 Mayıs doğumlu olan Survivor Cemal Can Canseven’in burcu ikizlerdir. Cemal Can, burcunun özelliklerini taşıyor ve hareketli karakterleri ile ortam içinde hep dikkat çeken bir isim olarak öne çıkıyor.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in sevgilisi hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Magazin basınında yer alan iddialara göre Cemal Can ve Survivor 2020’de yarışan Fatma Günaydın aşk yaşıyor.

Cemal Can Canseven