Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin çekim ve yayın ayrıntıları araştırılıyor. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi ne zaman çekildi, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları isimleri ve Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı. Hayat Van Eck’in başrolde yer aldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ünlü sporcumuz Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikâyesine odaklanıyor.

Spor kariyerine 47 Dünya Rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçmişti. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da olan Naim Süleymanoğlu, ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin oyuncu kadrosunda Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, İsmail Hacıoğlu, Uğur Güneş, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu ve Bülent Alkış var. Filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Senaryosunu Barış Pirhasan’ın yazdığı, müziklerini ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu’nun hazırladığı filmin yapımcısı Mustafa Uslu. Dijital Sanatlar tarafından biyografik ve dram türleri ile çekilen rinabet filmin senaryosu, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu'nun anılarını yazdığı, 'Kardeşim Cep Herkülü' kitabından yola çıkılarak yazıldı.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi ne zaman çekildi?

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi 2019 yılında çekildi. Film 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile beyazperdede buluştu. Vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 880 bin 959 kişi tarafından izlenen film 31 milyon 745 bin 617 TL hasılat elde etmiştir.

Filmde, Naim Süleymanoğlu'nun, 1970'li yıllarda 10 yaşındayken halterle tanışmasından başlayarak 1988 yılındaki Seul Olimpiyatlarına kadar geçen 11 senesi anlatılıyor. 15 yaşındayken halter kategorisinde en genç dünya rekortmeni unvanına sahip olarak rinabet giriş ilk Dünya Rekoru’na imza atışını, Olimpiyat şampiyonluklarını, Avrupa şampiyonluklarını ve Dünya şampiyonluklarını ve daha bir sürü başarıya imza atışını filmde izliyoruz.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi hangi kanalda oynuyor?

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi TRT 1 kanalında oynuyor. 1 Eylül akşamı saat 20.00’de başlayacak olan filmin çekimleri Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Melbourne, Brezilya, İngiltere, ABD ve Moskova'da yapıldı. Filmin müziği olan "Naim" parçası rapçi Eypio tarafından bestelendi.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları isimleri

  • Hayat Van Eck - Naim Süleymanoğlu
  • Yetkin Dikinciler - Süleyman Süleymanoğlu
  • Selen Öztürk - Hatice Süleymanoğlu
  • Gürkan Uygun - Enver Türkileri
  • İsmail Hacıoğlu - Mehmet Tunç
  • Uğur Güneş - Cemal Tunalı
  • Renan Bilek - Remzi
  • Barış Kıralioğlu - Turgut Özal
  • Bülent Alkış - Atalay Göktuna
  • Levent Ülgen - Can Pulak
  • Berat Yenilmez - Selim Egeli