Türk sinemasının en sevilen yapımlarından olan Çiçek Abbas filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Çiçek Abbas filmi ne zaman çekildi, Çiçek Abbas filmi kaç yılında çekildi, Çiçek Abbas filmi nerede çekilmiştir, Çiçek Abbas filmi çekildiği yer neresi, Çiçek Abbas filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Vizyona girdiği yıl en iyi senaryo dalında ödül alan ve farklı tarihlerde / kanallarda izleyicilerle buluşmaya devam eden filmin başrollerini Çiçek Abbas rolü ile İlyas Salman ve Şakir Serengil rolü ile Şener Şen paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ayşen Gruda, Pembe Mutlu, Ahmet Mekin, İhsan Yüce, Orhan Çağman, Ali Fuat Onan, Hikmet Gül, Ali Demirel ve Ömer Bubu rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in oturduğu Çiçek Abbas filminin senaryosunu Yavuz Turgul yazdı. Şakir ile Çiçek Abbas’ın rekabeti, aşkları ve hırslarının yol açtığı sonuçların ekrana yansıtıldığı Çiçek Abbas filminde izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyecek sahneler yer alıyor. Müthiş atışma sahneleri, unutulmaz replikleri ve Şener Şen’in tekrar tekrar izlenen oyunculuğunun yer aldığı Çiçek Abbas filmi Yeşilçam'ın en iyi filmleri arasında yer alıyor. Çiçek Abbas filmi ne zaman çekidli, nerede çekildi, hangi semtte çekildi, çekim yeri, oyuncuları isimleri nedir sorularının yanıtları ve filme dair detaylar haberimizde betcool yer alıyor.

Eşkıya filmi nerede çekildi ne zaman çekildi yönetmeni kim oyuncuları isimleri Eşkıya filmi nerede çekildi ne zaman çekildi yönetmeni kim oyuncuları isimleri

Çiçek Abbas filmi ne zaman kaç yılında çekildi?

Çiçek Abbas filmi 1982 yılında çekildi. Filmin çekimlerine 1981 yılında başlandı ve çekimler 1982 yılında tamamlandı. Dönemin olumsuz hava şartlarından dolayı planlanandan uzun süren çekimlerin ardından Çiçek Abbas filmi 1 Eylül 1982’de vizyona girdi.

Çiçek Abbas filmi nerede çekilmiştir?

Yeşilçam’ın ölümsüz yapımlarından olan Çiçek Abbas filmi İstanbul’un Alibeyköy ilçesinde çekilmiştir. Çekimler için önce Merter bölgesi düşünülmüş, daha sonra filmin yönetmeni olan Sinan Çetin çekimlerin Alibeyköy’de yapılmasına karar vermiştir. Zor şartlar altında çalışan oyuncular, Alibeyköy’e çoğu kez otobüs veya taksi ile gittiler. Oyuncuların, zorlu hava koşullarından dolayı Alibeyköy’de yaşayan vatandaşların evinde de kaldığı biliniyor.

Çiçek Abbas filmi çekildiği yer neresi?

Çiçek Abbas filminin çekildiği yer İstanbul'un Alibeyköy ilçesidir. Filmin çekimleri Alibeyköy'de ve çevresinde tamamlanmıştır. 1981 yılında başlayan çekimler 1982 yılında tamamlanmış ve film gösterime girmiştir. Film 1 saat 27 dakika betcool giriş sürüyor.

Züğürt Ağa filmi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri İstanbul’da nerede çekildi hangi köyde? Züğürt Ağa filmi kaç yılında çekildi oyuncuları isimleri İstanbul’da nerede çekildi hangi köyde?

Çiçek Abbas filmi oyuncu kadrosu karakterleri kim?

  • İlyas Salman - Çiçek Abbas
  • Şener Şen - Şakir Serengil
  • Ayşen Gruda - Şükriye
  • Pembe Mutlu - Nazlı
  • Ahmet Mekin - Mustafa
  • İhsan Yüce - İhsan
  • Orhan Çağman - Nuri Baba
  • Ali Fuat Onan - Muavin Niyazi
  • Hikmet Gül - Şakir`in annesi

Çiçek Abbas filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler rol almıştır; Ali Demirel - Polis memuru, Ömer Bubu - Bubu Murtaza, Garibe Gündem - Nazlı`nın annesi, Burhan İnce - Gazeteci, Sabahat İzgü - Yolcu, Yaşar Güner - Tefeci Necdet ve Erol Emerle - Bekçi.

Gönül Yarası filmi nerede çekildi hangi köyde çekildi ne zaman çekildi kaç yılında oyuncuları isimleri Gönül Yarası filmi nerede çekildi hangi köyde çekildi ne zaman çekildi kaç yılında oyuncuları isimleri