Demet Özdemir ile Yusuf Çim’in başrol oynadığı Çilek Kokusu dizisinin çekildiği mekanlar merak ediliyor. Çilek Kokusu dizisi Bodrum’da hangi otelde çekildi / çekiliyor? Çilek Kokusu dizisinin çekildiği otel nerede? Sorularının cevabı aranıyor. Aslı Zengin’in proje tasarımcısı olduğu, Filiz Gülmez Pakman ve Adnan Güler’in yönettiği Çilek Kokusu dizisi 1 sezon 23 bölüm yayınlanmış ve 2015 yılında final yaparak ekranlara veda etmişti. Çekimler için Muğla ve İstanbul şehirleri tercih edilmiş, izleyiciler mekanların nerede olduğunu araştırmaya başlamıştı. Star TV ekranlarında tekrar bölümleri ile yayınını sürdüren Çilek Kokusu dizisinin merak edilen çekim yeri haberimizde cevap buluyor.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ BODRUM’DA HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ / ÇEKİLİYOR?

Romantik komedi yapımı olan Çilek Kokusu dizisi Bodrum’da Vogue Hotel’de çekildi / çekiliyor. Çekimleri yıllar önce sona eren dizinin iç çekimlerinin Yalıkavak’ta bulunan Vogue Hotel’de yapıldığı biliniyor.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ OTEL NEREDE?

2015 yapımı olan Çilek Kokusu dizisinin çekildiği otel Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak semtindedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinin çekimleri ise İstanbul’da yapılmıştır.