Star TV’nin sevilen dizisi Çilek Kokusu tekrar bölümleri ile her öğlen yayınlanmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören Çilek Kokusu dizisinin çekildiği yer, çekim yerleri, Bodrum’da hangi otelde çekildiği ile dizinin kaç bölüm sürdüğü sorularına yanıt aranıyor. Çilek Kokusu dizisi nerede çekilmiştir? Çilek Kokusu dizisi kaç bölüm sürdü? Çilek Kokusu dizisi hangi otelde çekildi, nerede çekiliyor? Sorularının cevabı ortaya çıktı. Türü romantik komedi olan Aslı Zengin’in projesi olan Çilek Kokusu dizisinin yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman oturuyor. Demet Özdemir ile Yusuf Çim’in başrolde olduğu Çilek Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mine Tugay, Mahir Günşiray, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Ekin Mert Daymaz rol almıştı. İlgiyle izlenen diziye dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLMİŞTİR / ÇEKİLİYOR?

Tekrar bölümleri büyük ilgi gören ve dizi severleri ekran başına kilitleyen Çilek Kokusu dizisi Ege Bölgesi’nde yer alan Muğla şehrinin turistik Bodrum ilçesinde çekilmiştir / çekiliyor. Çekimleri uzun yıllar önce sona eren Çilek Kokusu dizisinin çekimlerinin Bodrum Yalıkavak’ta başladığı, daha sonra ise çekimlere İstanbul’da devam edildiği biliniyor.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ?

Doğa manzaraları eşliğinde izleyicilere görsel şölen de sunan Çilek Kokusu dizisi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Vogue Hotel’de çekildi. İç çekimler için Vogue Hotel’in kullanıldığı, dış çekimlerde de Bodrum Yalıkavak’ın farklı noktalarının tercih edildiği biliniyor.

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ KAÇ BÖLÜM SÜRDÜ?

2015 yılında yayınlanan ve uzun sezonlara yayılan bir dizi olamayan Çilek Kokusu dizisi 23 bölüm sürdü. Sadece 1 sezon süren dizisi 23. Bölümle birlikte final yaptı.