Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi televizyon izleyicisi ile buluşacak. Cingöz Recai filmi ne zaman çekildi kaç yılında? Cingöz Recai filmi konusu ne? Cingöz Recai filmi oyuncuları isimleri nedir? Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi nerede çekildi? Cingöz Recai hangi kanalda, ne zaman oynuyor? Sorularına yanıt aranıyor.

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı, başrol oyuncuları Kenan İmirzalioğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar olan Cingöz Recai filmi senaryo hikayesi, oyuncu kadrosu, çekim yerleri ve yayınlandığı kanal ile diğer merak edilenlerin kalitebet cevapları ortaya çıktı.

Cingöz Recai filmi ne zaman çekildi konusu ne?

Cingöz Recai filmi 2017 yılında çekildi. 13 Ekim 2017 tarihinde vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi konusu; İyiliksever hırsız olarak bilinen Cingöz Recai yıllar sonra sahalara dönüyor ve yeni bir soygun girişimi planlıyor. Bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa giren Cingöz Recai, gizli hedefine yaklaşmak için her yolu deniyor.

Cingöz Recai filmi oyuncuları isimleri

Cingöz Recai: Bir Efsanenin dönüşü filmi başrol oyuncuları;

  • Kenan İmirzalıoğlu - Cingöz Recai
  • Haluk Bilginer - Mehmet Rıza
  • Meryem Uzerli - Göze
  • Musa Uzunlar - Hayalet
  • Fatih Artman - Eren
  • Algı Eke - Hülya
  • Ushan Çakır - Arsen

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Selim Bayraktar - Adil, Hakan Boyav - Ayıboğan, Serkan Keskin - Sadri, Meriç Aral - Filiz, Boran Kuzum - Cüneyt, Günay Karacaoğlu - Adile, Deniz Hamzaoğlu - Yadigar, Eser Eyüboğlu - Fikret, Kenan Ece - Recai'nin babası. Arsal Mazmanoğlu - Cavit, Erşan Utku Ölmez - Ömer, Laçin Ceylan ve İcmal Aktuna.

Cingöz Recai filmi nerede çekildi filmdeki ev nerede?

Cingöz Recai: Bir Efsanenin dönüşü filmi Rusya’nın St. Petersburg şehrinde çekildi. Filmin çekimleri için ayrıca İstanbul’un farklı noktaları da kullanıldı. Filmin yurtdışı çekimleri Rusya’da yapıldı. 8 milyon hasılat yapan ve 655 bin kişi tarafından sinema salonlarında izlenen yapım, ünlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.

Cingöz Recai filmi hangi kanalda ne zaman saat kaçta oynuyor?

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi Fox TV kanalında oynuyor. Cingöz Recai filmi 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanacak. İkincisi de merakla beklenen film bu akşam televizyon seyircisi ile buluşacak.