Çukur dizisi 107. Bölümü ile ekranlara geldi. Çukur dizisinin 4. Sezon 15. Bölüm heyecanı Pazartesi akşamı dizi severlerle buluştu. Çukur 107. Bölüm izle son bölüm Show TV tek parça aramaları yanıt buldu. Çukur 108. Bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu yanıtlandı. Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı, Sinan Öztürk’ün yönettiği ve müzikleri ile de çok konuşulan Çukur dizisi yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Diziye son olarak genç oyuncu Genco Özak, Kulkan Erdenet rolü ile dahil oldu ve heyecanı daha da katladı. Cengiz Erdenet’in “tekne kazıntısı” dediği Kulkan Erdenet, psikopat ve acımasız kişiliği ile dikkat çekti. Koçovalı ailesinin yeni belalısı olacak olan Kulkan Erdenet, dizinin yayınlandığı akşam en çok aratılan isimler arasında yer aldı. Başrolde Yamaç Koçovalı rolü ile Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Çukur dizisinde Koçovalıların düşmanları bitmek bilmiyor. Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Çukur dizisi 4. Sezon 15. Bölüm izle adresi ve Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorularının yanıtları ortaya çıktı.

ÇUKUR 107. BÖLÜM İZLE SHOW TV TEK PARÇA

Çukur dizisi 107. Bölüm izle Show TV tek parça adresi kanal tarafından paylaşıldı. Çukur’un 4. Sezon 15. Bölümünde Yamaç Koçovalı, Cengiz Erdenet’in tüm kimya fabrikalarını patlattı ve sırada ilaç fabrikalarının olduğunu söyleyip gözdağı verdi. Çağatay Erdenet’in peşine düşen Yamaç Koçovalı, Cengiz Erdenet’i kaçırarak Çağatay’ın nerede olduğunu sordu. Cengiz Erdenet ise bunu bilmediği söyledi. Yamaç Koçovalı, Cengiz Erdenet’i ıssız bir yerde paltosuz, ayakkabısız ve çorapsız bıraktı. Cengiz Erdenet’i diziye yeni dahil olan Kulkan Erdenet kurtardı.

ÇUKUR 107. BÖLÜM İZLE SHOW TV

ÇUKUR DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE SHOW TV (4. SEZON 15. BÖLÜM)

Çukur dizisi son bölüm izle Show TV Çukur 4. Sezon 15. Bölüm adresi kanalın paylaşımı ile ortaya çıktı. Selim Koçovalı’nın intikamı için birlikte hareket eden Yamaç ve Cumali, Cemil’i ele geçirdi ve cezası Akın Koçovalı tarafından verildi. Diğer taraftan Kulkan Erdenet, Nehir’i kaçırdı ve babasının yanına getirdi. Nehir ve Efsun uzun bir aranın ardından yeniden buluştu. Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki mücadele daha da çetinleşti. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

ÇUKUR 108. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Çukur dizisi 108. Bölüm fragmanı henüz yayında değil. Ay Yapım tarafından çekilen Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı Perşembe ya da Cuma yayınlanacak. Çukur dizisinin yeni bölümünde genç oyuncu Genco Özak’ın canlandırdığı Kulkan Erdenet karakteri diziye yeniden damga vuracak.