Show TV ekranlarında her Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasında yer alan Çukur’un yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çukur 3. Sezon 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna yanıt arayan izleyiciler, Çukur 93. Bölüm fragmanı hakkında detayları öğrenmek istiyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar olan popüler dizinin son bölüm fragmanına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR 3. SEZON 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisinin 3. Sezon 26. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sitemizde yer vereceğiz. Çukur’un son yayınlanan bölümde Koçovalılar Erdenet ailesine savaş açmıştı. Yamaç ve Vartolu harekete geçmiş ve yaptıkları planla Çağatay Erdenet’in polis tarafından yakalanmasını sağlamıştı. Son sahnelerde ise Çağatay’ın kardeşi Arık Böke Erdenet sahneye çıkmıştı. Yeni bölümlerdeki mücadele Arık Böke Erdenet ile Koçovalılar arasında olacak.

ÇUKUR 93. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan Çukur 93. Bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Show TV tarafından paylaşılacak fragman merakla bekleniyor. Çukur hayranları özellikle Azer – Karaca aşkının akıbeti ve Vartolu’nun hapisten çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Çukur’un yeni bölümünde özellikle Azer Kurtuluş’a dair daha çok sahnenin yer alacağını söylemek mümkün.