Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk sahne geldi. Çukur 92. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. Sezon 25. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Çukur’un son bölümünden ilk sahne dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Çukur’un yeni bölümünde Vartolu Sadettin ile Çağatay Erdenet karşılaşıyor. Çukur’un merakla beklenen fragman detayları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR 92. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi 92. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Çukur’un 92. Bölümünden ilk sahne paylaşıldı. Çağatay Erdenet, Koçovalıların kurduğu tuzağa düşüyor ve polis tarafından yakalanıyor. Gözaltına alınan Çağatay Erdenet’in akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak. Vartolu Sadettin ile Çağatay Erdenet’in ilk karşılaşması da Çukur’un 92. Bölümünde olacak.

ÇUKUR 3. SEZON 25. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Çukur 3. Sezon 25. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Fragmanın önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. Çukur 3. Sezon 25. Bölüm Sneak Peek tanıtım videosu ise şu ana kadar 2 milyondan daha fazla izlenme rakamına erişti. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar olan Çukur’un yeni bölümü 16 Mart 2020 Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınlanacak.