Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Çukur Akın Koçovalı kimdir? Gerçek ismi nedir? Burak Dakak kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Soruları sıkça soruluyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Damla Sönmez’in de olduğu Çukur dizisinde oynayan Burak Dakak’a dair merak edilenler cevap buluyor.

ÇUKUR AKIN KOÇOVALI KİMDİR? GERÇEK İSMİ NEDİR?

Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi Burak Dakak’tır. Selim ve Ayşe’nin çocuğu olarak dizide yer alan Akın Koçovalı’nın gerçek babasının başkası olduğu ortaya çıkmıştı. Hapisten çıktıktan sonra Çukur’u kısa süre yöneten, ardından amcası Yamaç tarafından Çukur’dan kovulan Akın Koçovalı, amcalarının düşmanları ile yeniden işbirliği yapacak.

BURAK DAKAK KİMDİR? BOYU KAÇ?

1998 Ankara doğumlu Burak Dakak 21 yaşında. Küçük yaşlarından bu yana ekranlarda görülen Burak Dakak’ın boyu 1.67 cm’dir. 2008 yılında Doğruluk Ekseni ile ekranlara adım atan genç oyuncu, Ezel, Geniş Aile ve Ekip ile Hıyanet Sarmalı dizilerinde de rol aldı. Benim Adım Gültepe dizisi ile adını duyuran, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizileri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Gülperi dizilerinin ardından Çukur oyuncu kadrosuna Akın Koçovalı rolü ile girdi.

damla sönmez nereli evli mi