Çukur dizisi 93. Bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Pazartesi günü izleyici ile buluşan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından yakından takip edilen dizinin son bölüm yayın günü ve detayları araştırılıyor. Çukur dizisi yeni bölüm bugün var mı? Çukur bu akşam var mı, oynayacak mı? Çukur dizisi ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arayan dizi severler, çekimleri Balat’da yapılan popüler dizinin yayın günü ve detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Yamaç Koçovalı rolü ile Aras Bulut İynemli’nin, Vartolu Sadettin rolü ile Erkan Kolçak Köstendil’in ve Cumali Koçovalı rolü ile Necip Memili’nin başrol oynadığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Eda Ece, Barış Arduç, Kubilay Aka ve Hazal Subaşı olan dizinin yayın detayları ortaya çıktı.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim

ÇUKUR BU AKŞAM VAR MI? ÇUKUR YENİ BÖLÜM BUGÜN OYNAYACAK MI?

Çukur dizisi yeni bölüm bu akşam yok ve Çukur’un son bölümü bu akşam oynamayacak. Çukur dizisinin çekimleri, diğer dizilerde olduğu gibi durduruldu. Çukur’un oyuncuları her hafta Pazartesi akşamı popüler bir video sitesinden canlı yayın yapıyor. Çukur Evde adıyla video yayınlanan oyuncular, dizinin 93. Bölüm yayın gününe dair bir ayrıntı paylaşmıyor.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi son bölüm bir süre daha yayınlanmayacak. Çekimleri durdurulan ve oyuncuların evde olduğu Çukur dizisinin en az 3-4 hafta daha ekranlara gelmeyeceği konuşuluyor. Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 93. Bölümü yayın tarihi belirsizliğini koruyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv