Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka, son haftaların en merak edilen isimleri arasında yerini aldı. Dizide sevdiği kız öldürülen ve katilinin peşine düşen Celasun, dizinin yeni bölümlerinde Akşın’ın katiline ulaşıyor. Çukur Celasun kimdir? Kubilay Aka kimdir? Nereli? Boyu kaç ve kaç yaşında? Soruları sıklıkla aranmaya devam ediyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu ve Cihangir Ceyhan gibi popüler isimler bulunan Çukur dizisinde önemli rol üstlenen Kubilay Aka’nın hayatına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR CELASUN KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Kubilay Aka’dır. Çukur’un dışına çıkmamış Celasun, babasını kaybetmesinin ardından bambaşka biri oluyor. Önce Vartolu’nun peşine düşen, ardından arkadaşı Meke ile birlikte Çukur’u koruyan Celasun, sevdiği kız Akşın’ın öldürülmesi ile deliye dönüyor. Çukur’un yeni fragmanında Celasun’un Akşın’ın katiline ulaştığı görülüyor.

KUBİLAY AKA KİMDİR? NERELİ?

1995 yılında doğan Kubilay Aka İstanbulludur. Eğitimini farklı bir meslek kolunda alan, daha sonra bir havaalanında çalışırken keşfedilen ve oyunculuk kariyerine yönelen Kubilay Aka, ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde rol aldı. Çukur dizisi oyuncu kadrosuna Celasun karakteri ile dahil olan Kubilay Aka’nın boyu 1.83 metredir.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim