Ekranların en çok izlenen dizileri arasında olan Çukur dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu ile olduğu kadar çekim yerleri ile de çok konuşuluyor. Çukur dizisi çekim yeri neresi? Çukur dizisi nerede çekiliyor? Çukur dizisi çekilen yer konumu ve adresi neresi? Çukur’un çekildiği mahallede nerede? Sorularını soran izleyiciler, dizinin çekim yerlerine dair detayları öğrenmek istiyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Hazal Subaşı, Ece Yaşar, Rıza Kocaoğlu ve Kubilay Aka’nın yer aldığı Çukur dizisinin merak edilen çekim yeri ve harita adresi haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR DİZİSİ ÇEKİM YERİ NEREDE?

Çukur dizisi çekim yeri İstanbul Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde. Çukur dizisi çekim setleri Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde bulunan Balat semtinde kurulmaya devam ediyor. Balat semtinde bulunan bir çok sokakta ve mekanda dizinin çekimleri yapılıyor. Dizide Çukur Koçovalı Mahallesi olarak bilinen mahallenin asıl adı Ayvansaray Mahallesidir.

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çukur dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde çekiliyor. Dizinin çoğu sahnesi Fatih ilçesinde bulunan mahallelerde çekiliyor. Dizide yer alan Dostlar Kahvesi, Koçovalı Aşevi gibi gibi mekanlar, Ayvansaray Mahallesi Esnaf Loncası Sokakta bulunuyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv