Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Çukur dizisinin son bölüm yayın günü ve detayları araştırılıyor. Çukur dizisi hangi gün oynuyor? Çukur yeni bölüm ne zaman başlıyor? Çukur dizisi saat kaçta başlıyor? Çukur dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının cevabını araştıran izleyiciler, sevilen dizinin yayın ayrıntılarını araştırıyor. Ay Yapım tarafından çekilen ve ilk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim’in yazdığı dizi aksiyon ve dram türü ile ekranlara geliyor. Aras Bulut İynemli’nin Yamaç Koçovalı rolü ile başrolde olduğu dizide ayrıca Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez ve Nejat İşler de rol alıyor. Dördüncü sezonu da aynı heyecanla süren Çukur dizisinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Çukur dizisi her hafta Pazartesi günü oynuyor. Salgın nedeniyle bir süre ara veren dizinin yeni bölümleri her hafta Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çukur dizisi yeni bölüm 16 Kasım 2020 Pazartesi akşamı başlıyor. Dizinin yeni bölümünde yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek önemli gelişmeler yaşanacak.

ÇUKUR DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çukur dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü ekranlara geliyor.

ÇUKUR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Çok izlenen yapımların kanalı Show TV’de ayrıca Ramo, Arıza ve Alev Alev gibi iddialı diziler yer alıyor.