Çukur dizisinin yeni bölümü olan 3. Sezon 22. Bölümü (89. Bölümü) Show TV ekranından yayınlanacak. Türkiye’de en çok izlenen diziler sıralamasında en üst sıralarda yer alan Çukur dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Çukur dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın yer aldığı popüler yapıma dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Çukur dizisi yeni bölüm 24 Şubat 2020 Pazartesi günü oynuyor. Çukur 89. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde Yamaç, Cumali, Selim ve Vartolu ile birlikte Çukur’a dönüyor. Çukur’u yeniden toparlamak için harekete geçen Koçovalılar, mahalledeki sorunları çözmek için arayışa giriyor.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çukur dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Çukur’un son bölümünde Azer ve Karaca yakınlaşması yeni bir boyut kazanacak. Azer’in annesi Koçovalıların evine gidip Karaca ile Azer’i evlendirmek isteyecek. Vartolu ise uzun zaman sonra eve dönecek ve çocuğu ile sevdiği kadına kavuşacak. Son bölümde Yamaç Çağatay ile bir araya gelecek.