Çukur dizisi 3. Sezon 23. Bölümü (90. Bölüm) ile ekranlara gelecek. Çukur son bölüm yayın günü ve detaylarını araştıran dizi severler, Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Çukur dizisi hangi gün oynuyor? Çukur dizisi hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Yamaç Koçovalı rolünde genç oyuncu Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı Çukur dizisi oyuncu kadrosunda ayrıca Vartolu Sadettin rolü ile Erkan Kolçak Köstendil, Efsun rolü ile Damla Sönmez, Cumali Koçovalı rolü ile Necip Memili, Azer Kurtuluş rolü ile Cihangir Ceyhan ve Çağatay Erdenet rolü ile Nejat İşler yer alıyor. Çukur’un diğer popüler oyuncuları ise Burak Dakak (Akın Koçovalı), Kubilay Aka (Celasun), Hazal Subaşı (Nehir) ve Ece Yaşar (Karaca). Çukur’un merak edilen yayın notları ortaya çıktı.

damla sönmez oynadığı diziler, sevgilisi kim

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Çukur dizisi yeni bölüm 2 Mart 2020 Pazartesi günü oynuyor. Çukur dizisi 3. Sezon 23. Bölümü (90. Bölüm) ile ekranlarda olacak. Çukur’un son bölümünde Cumali Koçovalı gözünü karartıp Çağatay Erdenet’i öldürmek için baskına gidecek ancak Çağatay Erdenet’in adamları Cumali Koçovalı’yı yakalayacak.

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Çukur dizisinin yeni bölümünde Koçovalı ailesini yeni sürprizler bekliyor. Ailenin evlerinin önüne çok ses getirecek bir zarf bırakılacak. Çukur’un 90. Bölümünde Yamaç Koçovalı abilerinin gizlediği sırrın peşine düşecek. Çekimleri İstanbul’un Balat semtinde devam eden dizinin son bölümü dizi severler ile bu akşam buluşacak.

yeni başlayan diziler listesi