Çukur dizisinin merakla beklenen 3. Sezon 20. Bölümü (87. Bölümü) dizi severler ile buluşacak. Çukur yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Çukur dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Çukur son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Çukur dizisi yayın günü ve fragman detaylarını araştırmayı sürdürüyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar olan reyting rekortmeni dizinin 3. Sezon 20. Bölüm yayın ayrıntılarına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanıyor. Çukur dizisi 87. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde Selim, Cumali ve Akın’ın etkisiz kalmasının ardından Çukur’u kimin koruyacağı sorusu yanıt bulacak. Çağatay yeni ataklarla Çukur halkını daha da çaresiz bırakacak ve Yamaç’ın hayatına karşılık para ödülü koyacak.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim

ÇUKUR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA OYNUYOR?

Çukur dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de oynuyor. Çukur’un son bölümünde Yamaç ve Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasına bulacak. Çukur’un 87. Bölümü heyecanın ve aksiyonun bol olduğu bir bölüm olacak.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi son bölüm fragmanı olan Çukur 3. Sezon 20. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur’un yeni bölümünde dizi severler için yeni sürprizler var. Kendisini öldürmek isteyenlerden kaçan Yamaç, soluğu Efsun’un yanında alacak. Azer – Karaca cephesinde ise beklenen yakınlaşma gerçekleşiyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d