İzlenme rekorları kıran Çukur dizisi, çekim mekanları ile de merak konusu oluyor. Çukur’un çekildiği mahalle ve yer neresi? Çukur nerede çekiliyor? Çukur dizisi çekim yeri neresi? Sorularını soran izleyiciler, dizinin hangi şehirde ve ilçede çekildiğini merak ediyor. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Öner Erkan, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Ece Yaşar, İrem Altuğ ve Cihangir Ceyhan gibi popüler isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin nerede çekildiğine dair tüm ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

damla sönmez evli mi, boyu kaç

ÇUKUR ÇEKİLDİĞİ MAHALLE, YER NERESİ?

Çukur’un çekildiği mahalle ve yer, İstanbul’un Fatih ilçesine Ayvansaray Mahallesi’dir. Balat semtinde yer alan Ayvansaray Mahallesi’nin bir çok sokağında Çukur dizisinin setleri kuruluyor ve çekimleri yapılıyor. Özellikle kovalamaca, sokak arası çekimler, kahve çekimleri, dükkan çekimleri ve Muhittin’in berberi çekimleri de yine Balat semtinde bulunan Ayvansaray Mahallesi’nde yapılıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çukur dizisi Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde çekiliyor. Koçova ya da Koçovalı Mahallesi diye bir yer yok. Sözü edilen mahallenin adı Ayvansaray Mahallesidir. Dizinin özellikle çekildiği ana sokaklardan biri Esnaf Loncası Sokağıdır. Dostlar Kahvesi, Muhittin’in berberi bu Balat semtinin bu sokaklarında bulunur.

yeni başlayacak diziler listesi star tv, fox tv, show tv, kanal d, atv