Her hafta Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde heyecan devam ediyor. Mücadele devam ederken, dizinin bir diğer cephesinde ise Karaca – Azer Kurtuluş yakınlaşması yaşanıyor. Dizi fanlarının ilgiyle takip ettiği yakınlaşmanın detayları da merak ediliyor. Çukur dizisinde rol alan Karaca neden Azer’in evinde? Çukur Karaca Koçovalı kimdir, gerçek ismi ne, annesi kim, Karaca – Azer aşkı ne olacak? Oyuncu Ece Yaşar kimdir, boyu kaç, nereli, kaç yaşında? Ece Yaşar’ın dizileri ve filmleri nelerdir? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka ve Hazal Subaşı olan Çukur dizisinin en merak edilen karakterlerinden olan Karaca’ya dair detaylar haberimizde yer alıyor.

ece yaşar

ÇUKUR KARACA KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Karaca Koçovalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ece Yaşar’dır. Karaca Koçovalı, Selim ve Ayşe Koçovalı’nın kızı, Akın Koçovalı’nın da kardeşidir. Çukur’un kızları ile takılan Karaca, bir süredir Azer Kurtuluş’un evinde kalıyor.

ÇUKUR KARACA NEDEN AZER’İN EVİNDE KALIYOR?

Yamaç Koçovalı ile Azer Kurtuluş’un mücadelesinde bir çok kişi yaşamını yitirdi. İdris Koçovalı’nın ölümünde de Azer Kurtuluş’un parmağı vardı. Ayrıca Kemal’i de Azer öldürdü. Yamaç ise kurduğu planla Azer’in kardeşlerinin ölmesine yol açtı. İki taraftan da ölümlerin olduğu mücadeleyi bitirmek isteyen Yamaç’ın ve Azer’in annesi, Karaca’nın Azer’in evinde kalmasına karar verdi.

damla sönmez nereli, evli mi, boyu kaç

ÇUKUR’DAKİ KARACA’NIN ANNESİ VE BABASI KİM?

Çukur dizisinde yer alan Karaca Koçovalı karakterinin annesi Ayşe Koçovalı, babası ise Vartolu Sadettin ile birlikte bir dönem Çukur’u ele geçiren Selim Koçovalı’dır. Karaca’nın erkek kardeşi ise uzun süre hapis yattıktan sonra Çukur’a dönen Akın Koçovalı’dır.

ÇUKUR KARACA – AZER AŞKI (AZKAR) NASIL İLERLEYECEK?

Çukur hayranlarının en merak ettiği konulardan biri de bu. Çukur’da Karaca – Azer aşkının evlilikle sonuçlanmasını isteyen büyük bir kitle var. Bu aşka AZKAR adını takan kitle, ikilinin birbirine çok yakıştığını düşünüyor. Azer – Karaca aşkı her yeni bölümde beklentileri daha da arttırıyor.

ECE YAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Oyuncu Eve Yaşar 1994 Ankara doğumlu. 25 yaşında olan genç oyuncunun burcu Başak, boyu ise 1.65 cm olarak biliniyor. Tiyatro bölümü mezunu olan ve kameralar karşısına ilk kez 2015 yılında Kara Sevda dizisi ile çıkan Ece Yaşar, Çukur dizisinde Karaca karakterini canlandırıyor.

OYUNCU ECE YAŞAR’IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Genç oyuncu Ece Yaşar 2015-2016 yıllarında yayınlanan Kara Sevda adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. 2017 yılında başlayan Çukur adlı dizide Karaca Koçovalı karakterine hayat veren genç oyuncu, 2018 yılında Direniş Karatay adlı sinema filminde de rol aldı.

yeni başlayacak diziler listesi show tv, fox tv, kanal d