Çukur dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Konusu ve çekim yerleri ile olduğu kadar, oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi, televizyon yapımlarını yakından takip edenlerin yakın markajında yer alıyor. Çukur Karaca ve Azer’in durumu ne oldu? Çukur Karaca kimdir? Gerçek adı ne? Ece Yaşar kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç? Soruları cevap buldu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Damla Sönmez’in yer aldığı Çukur dizisinde Karaca Koçovalı karakterini canlandıran Ece Yaşar’a dair tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR KARACA KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Karaca Koçovalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ece Yaşar’dır. Ayşe ve Selim kızı olan Karaca, Akın Koçovalı’nın da kardeşidir. Dizinin zeki karakterleri arasında yer alan Karaca, uzun süre Kubilay Aka’nın canlandırdığı Celasun karakterine aşıktı. Ancak Karaca ile Azer’in arasında bir aşk yaşanması bekleniyor.

ECE YAŞAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? BOYU KAÇ?

1994 Ankara doğumlu Ece Yaşar 25 yaşındadır. Tiyatro bölümünde oyunculuk ana sanat dalı eğitimleri alarak buradan mezun olan, ardından 2015 yılında Kara Sevda dizisi ile oyunculuğa başlayan Ece Yaşar, Direniş Karatay sinema filminde de rol aldı. Genç oyuncu son olarak Çukur dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ece Yaşar’ın boyu 1.65 cm’dir.

çukur efsun - damla sönmez oynadığı diziler