Show TV ekranlarında her hafta Pazartesi günü ekranlara gelen Çukur dizisine bu hafta yeni bir oyuncu daha katılıyor. Çukur fanları, bu yeni oyuncunun yaşamına dair detayları araştırmaya başladı. Çukur Kulkan Erdenet kim? Çukur Kulkan Erdenet gerçek ismi nedir? Genco Özak kimdir, kaç yaşında? Sorularının cevapları aranıyor. Dizinin dördüncü sezonun 15. Bölümünde diziye dahil olan Kulkan Erdenet karakteri Çukur’un yeni düşmanları arasına katılacak. Erdenet ailesinin en küçüğü olan Kulkan Erdenet’in Çukur’a yapacağı baskın ve içinde yer alacağı aksiyon sahneleri merakla bekleniyor. Kulkan Erdenet karakterine hayat veren oyuncu Genco Özak’ın hayatı, kim olduğu ve yaş bilgisi ile biyografisi detayları ile haberimizde yer buluyor.

ÇUKUR KULKAN ERDENET KİM, GERÇEK İSMİ NEDİR?

Çukur dizisinde Kulkan Erdenet karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi Genco Özak’tır. Genco Özak’ın canlandırdığı Kulkan Erdenet karakteri, Cengiz Erdenet’in en küçük oğlu olarak diziye dahil olmuştur.

GENCO ÖZAK KİMDİR?

Genç oyuncu Genco Ozak 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan ve birçok dizide ve sinema filminde rol alan Genco Özak, tiyatro oyunları da oynamaktadır. Genco Özak, Kocamın Ailesi, Söz, Vatanım Sensin ve Güvercin dizilerinde oynadı. Çalgı Çengi filminin yapım ekibinde yer aldı. Kaybedenler Kulübü Yolda ve Kor filmlerinde rol aldı.

GENCO ÖZAK KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Genco Özak 28 yaşındadır. İstanbullu olan Genco Özak 184 cm boyunda ve 79 kilodur.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim