Çukur dizisi yeni bölümü ile ekranlara Pazartesi akşamı gelecek ve dizinin son bölümünde Kulkan Erdenet karakteri diziye dahil olacak. Dizi severlerin yoğun olarak arattığı başlıklar arasında yer alan Çukur Kulkan Erdenet kim, gerçek ismi ne, yaş kaç? Soruları yanıt buldu. Oyuncu Genco Özak kimdir, kaç yaşında? Genco Özak nereli, boyu kaç? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Çukur dizisinin 4. Sezon 15. Bölümünde diziye dahil olan Kulkan Erdenet, Cengiz Erdenet’in en küçük oğlu olarak diziye dahil oluyor. Çukur’un yeni düşmanları arasında yer alacak olan Kulkan Erdenet, ilk bölümde aksiyonun içinde yer alıyor ve düzenlediği baskın ile adından söz ettiriyor. İzleyiciler Kulkan Erdenet’in kim olduğunu merak ediyor. Oyuncu Genco Özak’ın yaşamına dair detaylar, hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı ve boy bilgisi haberimizde yer buluyor.

Genco Özak

ÇUKUR KULKAN ERDENET KİM, GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Kulkan Erdenet karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Genco Özak’tır. Kulkan Erdenet, Cengiz Erdenet’in en küçük oğludur ve Çağatay ile Ögeday’ın kardeşidir. Erdenet ailesi ile birlikte yaşamayan ve aileden uzak bir hayat süren Kulkan Erdenet, yeni bölümle birlikte ailenin işlerine dahil oluyor.

GENCO ÖZAK KİMDİR?

Oyuncu Genco Özak 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol aldığı Çalgı Çengi filminin yapım ekibinde görev aldı. Kaybedenler Kulübü Yolda ve Kor filminde oynadı. Güvercin dizisinde canlandırdığı Ökkeş karakteri ve Söz dizisindeki oyunculuk performansı ile tanındı. Vatanım Sensin ve Kocamın Ailesi dizilerinde de rol aldı. Tiyatro kökenli olan Genco Özak, Taşra Kabare’nin oynadığı Temizlik İşleri adlı oyunda oynadı.

damla sönmez

GENCO ÖZAK KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Genco Özak 28 yaşındadır.

GENCO ÖZAK NERELİ?

Oyuncu Genco Özak İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Genco Özak yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

GENCO ÖZAK BOYU KAÇ?

Oyuncu Genco Özak’ın boyu 184 cm’dir. 79 kilo olan Genco Özak yay burcudur.

defne samyeli