Show TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen Çukur dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Çukur’u bir dönem ele geçiren Karakuzuların liderlerinden olan Mahsun karakteri, dizinin önemli rollerinden biri olmayı sürdürüyor. Çukur Mahsun kimdir? Gerçek adı ne? Oyuncu Berkay Ateş kimdir, nereli, dizileri ve filmleri nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın olduğu Çukur dizisinde rol alan Berkay Ateş’e ve canlandırdığı Mahsun karakterine dair merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR MAHSUN KİM? GERÇEK ADI / İSMİ NE?

Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Berkay Ateş’tir. Çukur’u işgal eden ve Koçovalıları dağıtan Karakuzuların liderlerinden olan Mahsun, oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena Koçovalı karakterine aşık olmuştu. Sena’nın ölümünde parmağı olan Mahsun, geçtiğimiz bölümlerde ortaya çıkmış ve Yamaç ile işbirliği yapmıştı. Yücel’den intikam almak için fırsat kollayan Mahsun, Yamaç’ı Çağatay’ın elinden kurtarmış ve Vartolu’ya teslim etmişti.

damla sönmez

BERKAY ATEŞ KİMDİR, NERELİ?

Oyuncu Berkay Ateş 1987 doğumludur. 33 yaşındaki Berkay Ateş İstanbulludur. 1.80 cm boyunda olan Berkay Ateş’in burcu Kovadır. 22. Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Erkek Oyuncu” ödülünü Abluka filminde canlandırdığı Ahmet karakteri ile kazanan Berkay Ateş, birçok tiyatro oyununda yer aldı. Genç oyuncu, Çukur dizisinde Mahsun karakterini canlandırıyor.

BERKAY ATEŞ DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Oyuncu Berkay Ateş, Sessiz Fırtına, Anne, İstanbul Sokakları, Karadayı, Analar ve Anneler ile Çukur dizisinde rol aldı. Berkay Ateş’in sinema filmleri arasında ise Abluka, Yarım Kalan Mucize ve Mavi Gözlü Dev filmleri var. Genç oyuncu, tiyatro oyunlarında da yer almaya devam ediyor.

hadise