Çukur dizisi fanlarının heyecanla beklediği Çukur son bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinin 3. Sezon 18. Bölüm fragmanını bekleyen dizi severler, Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 85. Bölüm fragmanı neler oldu? Çukur son bölüm neler olacak? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak ve Ece Yaşar’ın olduğu Çukur dizisi son bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi son bölüm fragmanı olan 85. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanı heyecanı daha da arttırdı. Diziye yeni dahil olan Nejat İşler’in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakteri, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakterine tuzak kurdu ve Yamaç tuzağa düştü. Mahsun Yamaç’ı öldürdü mü yoksa Vartolu ile anlaştı mı? Soruları Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.

ÇUKUR DİZİSİ 85. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLDU?

Çağatay Erdenet’in adamları Yamaç Koçovalı’nın ölüm haberini vermek için Çukur’a geliyor ve Yamaç’ın yüzüğünü abisine veriyor. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı son sahnesinde ise Vartolu Sadettin görülüyor. Vartolu Sadettin büyük ihtimalle Yamaç’a bakıyor.

ÇUKUR DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Çukur dizisi yeni bölüm 27 Ocak 2020 Pazartesi günü, Show TV kanalında izleyici ile buluşacak. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran dizinin son bölümünde Yamaç’ın akıbeti ve Vartolu ile yüzleşmesini göreceğiz.