Çukur dizisinin büyük bir merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Çukur son bölüm fragmanı olan Çukur yeni fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yine hareketli bir bölüm dizi severleri bekliyor. Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümde Çukur’un yeni düşmanları ortaya çıkıyor. Erdenet’lerden güç alan yeni düşman Çukur’a baskın düzenliyor. Çukur son fragman tüm ipuçları ile ortaya çıktı. Çukur dizisi 103. Bölüm fragmanı olan Çukur 4. Sezon 11. Bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Çukur dizisinin yeni bölümünde Yamaç, Çukur’a karşı yapılan hamleyi durdurmaya çalışacak ancak bunda başarılı olamayıp abisi Selim Koçovalı ile buluşup plan yapacak. Çukur’da büyük bir çatışma çıkarken, Cumali Koçovalı ve Çukur ahalisi yeni düşmanla karşı karşıya gelecek. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Çukur dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Çukur dizisinin yeni bölümü Show TV ekranlarında 16 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak.

ÇUKUR YENİ FRAGMAN

Çukur dizisi yeni fragman ekranlardaki yerini aldı. Çukur yeni bir düşmanla yüzleşecek. Erdenet Ailesi Çukur’a bedel ödetmeye devam edecek. Yamaç ise çaresiz bir durumda kalıp bu saldırıları bitirmek için plan yapacak.

ÇUKUR SON FRAGMAN GELDİ

Çukur dizisi son fragman ekranlara geldi. Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Çukur’da 4. Sezon 11. Bölüm yayınlanacak. İzleyenleri yine büyük heyecan yaşayacak. Çukur dizisinde gerilim daha da tırmanacak.