Show TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Çukur dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan Çukur 90. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur son bölüm fragmanı ne oldu? Sorusu yanıt bulmuş oldu. Çukur’un son bölümünde Cumali fırtınası esecek. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın olduğu Çukur dizisi son bölüm fragman notları ortaya çıktı.

ÇUKUR SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Çukur dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Cumali’nin sabrı taşıyor ve Çağatay’ı ortadan kaldırmak için gözünü karartıyor. Çağatay Erdenet’in mekanına giden Cumali, Çağatay’ın adamlarını öldürüyor ancak gafil avlanıyor.

ÇUKUR 90. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur dizisi 90. Bölüm fragmanı çok konuşulacak. Çukur’un bölümünde Yamaç Koçovalı, abilerinin kendisinden bir şey sakladığından şüphelenecek ve şüphesinin peşine düşecek. Koçovalıların evlerinin önüne zarf bırakılacak ve zarfın içeriği merak konusu olacak. Çukur dizisinin yeni bölümü dizi severler ile bu akşam buluşacak.