Çukur dizisinde başrol oyuncuları arasında yer alan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Vartolu Sadettin (Salih Koçovalı) rolü ile çok konuşulmaya devam ediyor. Sadiş’i (Saadet) ile bir türlü kavuşamayan Vartolu’nun kim ve nereli olduğu, gerçek adı merak ediliyor. Çukur Vartolu Sadettin kimdir, gerçek adı ne? Erkan Kolçak Köstendil kim, nereli, kaç yaşında? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın rol aldığı Çukur dizisinin en önemli oyuncularından olan Vartolu’ya dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR VARTOLU SADETTİN KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Erkan Kolçak Köstendil’dir. İdris Koçovalı’nın oğlu olan Vartolu Sadettin (Salih Koçovalı) Çukur’a intikam almak için döner ve gelişmeler onu kardeşleriyle birlikte hareket etmeye götürür. Sevdiği kadınla bir türlü kavuşamayan Vartolu, dram dolu sahneleri ile çok konuşuluyor.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 1983 doğumludur. Tiyatro bölümünde okuyan, ilk sinema deneyimini Güz Sancısı filmi ile yaşayan Köstendil, farklı dizi ve filmlerde önemli rollerde seyircinin karşısına çıktı. Kısa filmler çeken, yönetmenlik yapan ve aynı zamanda sporcu kimliği ile de bilinen Erkan Kolçak Köstendil, Bursaspor’da uzun yıllar görev aldı.

damla sönmez boyu kaç, burcu ne, sevgilisi kim

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL NERELİ?

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil Bursalıdır. Bursa doğumlu olan Köstendil, Çukur dizisinde hayat verdiği Vartolu Sadettin karakteri ile tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bir oyuncuya dönüştü. İlk rol aldığı yağım 2005 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisi olan Köstendil, Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı karakter ile tanındı.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Erkan Kolçak Köstendil dizileri arasında Kurtlar Vadisi Pusu, Sakarya Fırat, Merhamet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Familya ve Çukur dizileri var. Erkan Kolçak Köstendil ayrıca 2008 yılında Güz Sancısı sinema filminde, 2014 yılında İtirazım Var adlı filmde ve 2015 yılında Kara Bela adlı sinema filminde rol aldı.

defne samyeli boyu kaç, burcu ne, oynadığı diziler