Reyting rekortmeni Çukur dizisinde Vartolu Sadettin (Salih Koçovalı) rolünde oynayan Erkan Kolçak Köstendil, yeteneği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çukur dizinin başrolleri arasında yer alan Erkan Kolçak Köstendil, dizinin takipçileri tarafından en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Çukur Vartolu kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kimdir? Nereli? Soruları sıkça soruluyor. Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Öner Erkan, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Ece Yaşar, İrem Altuğ, Burak Dakak ve Cihangir Ceyhan ile birlikte rol alan Erkan Kolçak Köstendil’e dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR VARTOLU KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Erkan Kolçak Köstendil’dir. Çukur’da doğan ve 8 yaşına kadar Çukur’da kalan Vartolu, Çukur’dan gönderilmesi ve çektiği acıların intikamı için Çukur’a döner ve acımasızlığı ile kısa sürede mahalleyi karıştırır. Ortaya çıkan sırlar, Vartolu’nun geleceğini değiştirecek ve onu yepyeni bir maceraya sürükleyecektir.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL NERELİ? KİMDİR?

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil Bursalıdır. 1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, üniversitede tiyatro bölümü okudu. Güz Sancısı filmi ile sinemaya adım atan Erkan Kolçak Köstendil, Birçok dizi ve sinema filminde önemli rollerde oynadı. Tiyatro çalışmaları devam eden, aynı zamanda yönetmenlik de yapan Köstendil, kısa filmler de çekiyor. Diğer taraftan sporcu kimliği de olan Erkan Kolçak Köstendil, uzun yıllar Bursaspor’da oynadı. Yetenekli oyuncu, Çukur dizisinin fenomen ismi Vartolu Sadettin karakterini canlandırıyor.

damla sönmez aslen nereli, evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim