Son yılların en popüler televizyon yapımı olan Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı ile de çok konuşuluyor. Çukur son bölüm 2. Fragmanı olan ikinci 87. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Çukur yeni bölüm 2. Fragmanı neler oluyor? Çukur 3. Sezon 20. Bölüm fragmanı olan Çukur 87. Bölüm fragmanı hangi gelişmeleri gösteriyor? Çukur ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta? Sorularına yanıt arıyor. Yamaç Koçovalı rolünde Aras Bulut İynemli, Vartolu Sadettin rolünde Erkan Kolçak Köstendil, Efsun rolünde Damla Sönmez, Cumali rolünde Necip Memili, Azer Kurtuluş rolünde Cihangir Ceyhan ve Çağatay Erdenet rolünde Nejat İşler’i izlediğimiz Çukur dizisi oyuncuları arasında ayrıca Hazal Subaşı, Burak Dakak ve Ece Yaşar da rol alıyor. Pazartesi günlerinin izlenme rekorları kıran Çukur dizisine dair merak edilen yayın ve tanıtım fragmanı detayları haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi yeni bölüm 2. Fragmanı olan Çukur 87. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Çukur son bölüm fragmanı ikinci tanıtımı Celasun’un sözleri ile açılıyor. Celasun, “Çukur İstanbul’da değildir, İstanbul Çukur’dadır” sözünü yineliyor ve Çukur’un düşmanlarına meydan okuyor. Yeni bölümde Vartolu Sadettin sahalara iniyor ve Çağatay’ın adamları ile çatışıyor.

ÇUKUR 87. BÖLÜM 2. FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

Çukur dizisi 87. Bölüm 2. Fragmanı birçok soruya cevap veriyor. Azer – Karaca aşkı (AZKAR) dizi hayranlarının beklediği gibi şekilleniyor ve Azer, Karaca’yı öpüyor. Azer – Karaca aşkını bekleyen dizi hayranları, Azer’in de Yamaç ile birlikte hareket etmesini istiyor. Dizinin son bölümünün en heyecanlı sahnelerinden biri de Vartolu Sadettin’in çatışma sahneleri olacak. Yeni bölümde ayrıca Çukur’a yeni polis baskınları oluyor ve birçok kişi gözaltına alınıyor.

ÇUKUR HANGİ GÜN, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Çukur dizisi yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Sevilen dizinin başlama saati ise 20.00 olarak biliniyor. Dizinin önceki hafta özet sahnelerinin ardından yeni bölümü dizi severler ile buluşacak.