Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan Çukur 3. Sezon 21. Bölüm fragmanı (88. Bölüm) merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta heyecanın dozajı epey yükselmiş ve Çukur dizisi hayranları yeni sürprizlerle karşılaşmıştı. Çukur’un fanlarını yeni bölümde nelerin beklediği merak konusu oldu. Çukur son bölüm fragmanı yayında mı? Çukur 88. Bölüm fragmanı ne oldu? Sorularının cevabını arayan izleyiciler, Çukur’un son fragmanına dair detayları araştırıyor. Oyuncu kadrosunda  Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar’ın yer aldığı popüler yapımın merak edilenleri haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan 3. Sezon 21. Bölüm fragmanı henüz yayına girmedi. Fragman dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldığında, sitemizde de en kısa zamanda yer alacak. Show TV ekranlarında Pazartesi günleri saat 20.00’de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çukur’un son bölümünde Yamaç ölümle burun buruna geliyor ve abileri tarafından kurtartılıyordu. Yeni bölümde neler olacağı ise merak ediliyor.

ÇUKUR 88. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Çukur dizisi 88. Bölüm fragmanı yayınlanmadı. Show TV’nin ve Çukur dizisinin sayfalarından bugün paylaşılması bekleniyor. Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç Koçovalı, Efsun’a sığınmış ve ikili yakınlaşmıştı. Azer ile Karaca aşkı (AzKar) ise beklenildiği şekilde ilerliyor. Çağatay Erdenet, Yamaç için 5 milyonluk ödül koymuştu. Yeni bölümde de bu ödülün peşindekilerle Koçovalıların mücadelesini izleyebiliriz.