Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran Çukur dizisinden son fragman geldi. Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 87. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların popüler dizisinin yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı olan Çukur 3. Sezon 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 87. Bölüm fragmanı neler olacak? Çukur son bölüm fragmanında neler var? Çukur yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak, Hazal Subaşı ve Ece Yaşar olan Çukur’un son bölüm fragman detayları haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI (3. SEZON 20. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINDA MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı olan 3. Sezon 20. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşılan tanıtım fragmanı kısa sürede önemli izlenme sayılarına erişti. Çukur’un yeni bölümü hakkında ipuçları veren fragman izleyicilerin büyük ilgisi ile karşılandı.

ÇUKUR 87. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Çukur dizisi 87. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölüm fragmanı, Nejat İşler’in canlandırdığı Çağatay Erdenet’in sözleri ve Yamaç Koçovalı’nın donuk ifadesi ile başlıyor. Çağatay Erdenet, ayağının altında Koçovalı istemediğini söylüyor ve polisler de Koçovalıların evine gidiyor. Evde olan herkes karakola götürülüyor. Cumali ise Çukur’a dönüyor.

ÇUKUR DİZİSİ YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çukur dizisi yeni bölüm 10 Şubat 2020 Pazartesi günü Show TV kanalında yayınlanacak. Dizi 2. Sezon 20. Bölümü ile ekranlarda olacak. Büyük bir ilgiyle beklenen yeni bölüm dizi severler ile önümüzdeki haftanın başında buluşacak.

ÇUKUR DİZİSİ SON BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Çukur dizisi son bölüm haftaya Pazartesi (10 Şubat), saat 20.00’de başlayacak. Önceki hafta yayınlanan bölümün özetinin ardından yeni bölüm ekranlarda olacak. Çukur’un son bölüm tanıtım fragmanının en çarpıcı sahnesi ise Yamaç ile Efsun’un yatak sahnesi oldu.